Foci

A Loki gólt szerezne a Lovecs otthonában

A Debrecen nagy esélyt kapott, miután az első meccsen kétgólos előnyhöz jutott. Az EL-főtábla a cél a mai visszavágón.

Az első találkozó 2-0-ra nyert a DVSC-TEVA a Liteksz Lovecs ellen az Európa Liga selejtező rájátszásában. Ha a Loki ma megőrzi előnyét, a második számú kupasorozat főtáblájára jut.

– Mindenki tudja a csapatban, hogy nincs lefutva a mérkőzés – mondta a szerdai sajtótájékoztatón Kiss Zoltán, a csapat kapitánya. – Nagyon nehéz találkozó elé nézünk. Nálunk az előny, de ezt el kell felejteni, és úgy pályára lépni, mintha nulla-nulla lenne az állás. Nem szabad magunkra húzni őket. Azt a játékot kell nyújtanunk, amit tudunk: vagyis fontos, hogy ne adjuk fel a támadásokat.

Herczeg András klubmenedzser kiemelte, egy nemzetközi kupameccsen nagyon fontos, hogy hazai pályán ne kapjon gólt a csapat. Ezt a cél teljesítette a Loki, de fontos lenne idegenben is betalálni, mert az sokat jelenthet a továbbjutást illetően – olvasható a loki.hu oldalon.

A Debrecen tervezett összeállítás: Malinauskas – Bernáth, Komlósi, Mjadinoszki, Laczkó – Czvitkovics, Kiss, Varga J., Szakály – Kabát, Coulibaly

A másik magyar érdekelt csapat, a Győri ETO FC 2-0-s hátrányban lép pályára a Dinamo zagreb ellen a Makszimir Stadionban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik