Foci

Győzelemmel zárt a Real

A Mourinho-legénység győzelemmel abszolválta utolsó felkészülési mérkőzését.

A 32. Santiago Bérnabeu kupán a montevideói Penarol volt a spanyolok ellenfele. Az uruguayiak elsősorban kemény védekezésükkel nehezítették meg a spanyolok dolgát, akik – a szükség nagy úr – igencsak felforgatott védelemmel kezdték a találkozót. A találkozót végül a madridiak nyerték, ezúttal is egy Di Mária-gól volt a kezdet.

Az argentin szélső a második félidő derekán talált be Sosa kapujába (előtte alaposan megtáncoltatta Guillermo Rodriguezt), a házigazdák diadalát végül a Benzema elleni tizenhatoson belül elkövetett faultot tizenegyesből büntető Van der Vaart tette teljessé.

Barátságos mérkőzés – 32. Santiago Bernabéu kupa:

Real Madrid-Penarol (uruguayi) 2-0 (0-0)
Santiago Bérnabeu, 70 ezer néző. Vezette: Ramírez Domínguez

Gól: Di María (68.), Van der Vaart (90., 11-esből)
Real Madrid: Casillas – Lass (Arbeloa, 46), Ramos, Carvalho (Mateos, 75.), Marcelo (Juanfran, 71.) – Khedira (Gago, 46./Di María, 55.), Xabi Alonso, Canales (Granero, 59.), C. Ronaldo (Van der Vaart, 81.) – Özil (Pedro León, 46.), Higuaín (Benzema, 46.).

Penarol: S. Sosa – Domingo (Corujo, 71.), Alcoba, G. Rodríguez, Albín – Aguirregaray (González, 86.), M. Sosa, Arévalo Ríos, Martinuccio (Alonso, 86.) – Pacheco, Estoyanoff (Collazo, 79.).

A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik