Foci

Lencsét kölcsönadhatja a Videoton

Tele van remek focistákkal a Videoton kerete, így értelemszerűen akad, aki kevesebb szerepet kap: például Lencse László.

A Fejér Megyei Hírlap keddig cikkében foglalkozik az MTK-tól szerződtetett tehetséges csatár jelenlegi helyzetével. A lap szerint a tavalyi szezon közben úgy igazolták le a játékost, hogy az már a repülőtéren várakozott az Izraelbe repülő gépre.

Lencse ugyanakkor keveset játszik, igaz, a hétvégén két góllal szerepet vállalt a második csapat Baja elleni 5-1-es győzelmében. A lap arról érdeklődött a játékosnál, milyen szerep juthat neki a Videotonban vagy esetleg egy másik együttesben.

– Vannak érdeklődők, itthonról és külföldről egyaránt, de még nincs konkrétum. Az biztos, hogy a klub csak kölcsönbe adna, erre Mezey György vezetőedző is nyitott, s ennek, így az én további sorsomnak is ezen a héten el kell dőlnie, hiszen a hónap végén lejár az átigazolás – mondta Lencse a Fejér Megyei Hírlapnak. – Játszani szeretnék az élvonalban, bekerülni az U21-es válogatottba, de ez csak a rendszeres játéklehetőséggel lehetséges, amit az esetleges kölcsön-adással el kell fogadnom.

Mezey György tájékoztatása szerint egy görög, két magyar vidéki csapat, valamint az Újpest érdeklődik Lencse iránt. Mezey amondó: a legjobb megoldás az Újpest lenne, ott rendszeresen játszana.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik