Foci

Ingyen nézhető a Fradi-Győr, hétvégén Loki-Vidi

A Fradi meglepetéssel készül szurkolói számára a következő fordulóban rendezendő hazai találkozón. A Hali közleményt adott ki.

Alexander Gerstl, a Fradi igazgatója a Magyar Televízió kedd reggeli műsorában beszélt a zöld-fehér klub mindennapjairól, és ebből az interjúból szemezgetett az ftc.hu oldal.

Gerstl elmondta, lesz új stadion, de az engedélyek késnek. Elképzelhető még új játékos érkezése is, az ugyanakkor biztos, hogy a Győr elleni, szeptember 1-jei meccsre ajándék csokoládét kapnak a szurkolók, azok pedig, akik regisztrálják magukat, ingyen tekinthetik meg a meccset.

Nagy rangadó is lesz a hétvégén a Soproni Liga 5. fordulójában: a Debrecen augusztus 29-én, vasárnap 19 órától a Videoton együttesét fogadja az Oláh Gábor utcai stadionban. Tavaly 3-2-re nyert a Loki, várhatóan idén is nagy meccs lesz a két favorit találkozója. Mindenesetre a jegyárusítás már most elkezdődött.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a csütörtöki, Lovecs elleni visszavágón lengyel játékvezető bíráskodik majd a 39 éves Robert Malek személyében.

Ahogy arról már beszámoltunk, a pénteki, Pápa-Haladás meccsen három szombathelyi játékost is kiállítottak, a hazaiak kaptak két 11-est, ráadásul a meccset követően az öltözőfolyosón állítólag összeverekedett Szűcs Lajos és a szombathelyiek baráti körének vezetője (mellesleg Csertői Aurél nem nyilatkozott a találkozót követően). Nos, a Haladás vezetősége most közleményben reagált a történtekre, amelyet most mi is közlünk.

A pénteki Lombard Pápa FC – Szombathelyi Haladás mérkőzésen történtekről a hétvégén a csapat vezetői többször egyeztettek. Szükség volt arra, hogy egy kicsit mindenki megnyugodjon és higgadtan, reálisan értékelje a helyzetet.

Szeretnénk megnyugtatni a szurkolóinkat, hogy nem hagyjuk annyiban a történteket, azt kérjük a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, hogy a mérkőzés játékvezetője, Alvaro Garcia Miquel és asszisztense, Kepe Arnold a továbbiakban ne vezessen mérkőzést a Haladásnak.

A csapatnak pedig gratulálunk, mindenki láthatta, hogy amíg egyenlő feltételek voltak a pályán, jobban és eredményesebben játszottunk, de hét emberrel is hősiesen küzdöttünk.

Azonban ne mentsük fel azokat a játékosainkat sem, akik rossz döntéseik következményével szintén befolyásolták a találkozó alakulását.

Azok a szurkolók, akik ott voltak a pénteki mérkőzésen, ismét bizonyították, hogy miként is kell a Haladásnak szurkolni. Elismerés és köszönet érte. Most azonban a többi zöld-fehér szimpatizánst is arra kérjük, hogy minél többen legyenek ott szombaton a Paks elleni mérkőzésen a Rohonci úton, és biztassák a csapatot, hogy a Haladás a pályán adjon csattanós választ a történtekre.

Illés Béla
ügyvezető, Szombathely Haladás

dr. Czeglédy Csaba
alpolgármester, a Szombathelyi Haladás többségi tulajdonosának képviselője

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik