Foci

Magyar bíró az ifiolimpia focidöntőjében

Vad II István vezeti majd a szingapúri ifjúsági olimpia labdarúgótornájának fináléját. Kassai a BL-ben bizonyíthat.

A szingapúri eseményen közreműködő magyar játékvezetői csapat vasárnap az elődöntőben ténykedett hiba nélkül, a FIFA döntése értelmében pedig a finálét is a mieink bíráskodása mellett rendezik. Az is eldőlt, hogy kedden Kassai Viktor a Sampdoria – Werder Bremen BL play-off mérkőzést vezeti – olvasható az mlsz.hu oldalon.

Az elődöntő nem volt túl könnyű meccs Vad számára, hiszen Szingapúr, azaz a hazai csapat játszott Haiti ellen. A végig feszült hangulatú mérkőzésen az utolsó percben bátor és szakmailag hibátlan döntést hozott Vad István, amikor büntetőt ítélt a hazaiak ellen és ki is állította a szabálytalankodó játékost. Ezzel Haiti csapata jutott a döntőbe, ahol ellenfele Bolívia lesz. A FIFA képviselői kihirdették, hogy a döntőt is a magyar játékvezető irányítja Ring György és Albert István asszisztensekkel.

Kedden Kassai Viktor a Sampdoria – Werder Bremen Bajnokok Ligája play-off mérkőzést vezeti. A hat játékvezetős rendszerben segítői Erős Gábor, Vámos Tibor, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Bede Ferenc lesznek – írja a szövetség weboldala.

Kassai Viktor szeptember 3-án az Anglia – Bulgária, Vad István a Kazahsztán – Törökország Európa-bajnoki selejtezőt vezeti, és most újabb felkérés érkezett. Az Örményország – Írország találkozót szintén ezen a napon Szabó Zsolt dirigálja, Kispál Róbert, Varga Zsolt és Berger József társaságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik