Foci

A Bayern árulja Demichelist

A németek nem gördítenek akadályt a távozni akaró argentin elé.

A Wolfsburg elleni, 2-1-re megnyert bajnokin a Bayern München mestere, Louis van Gaal a Badstuber-Van Buyten duónak szavazott bizalmat a védelem tengelyében, így az argentin hátvéd, Martin Demichelis háttérbe szorult. A vb-t is megjárt futballistát felzaklatta a döntés, a távozást fontolgatja; nem marasztalják.

Demichelis egy interjúban közölte, hogy immár elvágyódik a BL-döntőstől, a müncheni vezetés ugyanakkor nem ragaszkodik a tavaly inkább több hibájával, mint jó mozdulataival tüntető középső védőt.

A Wolfsburg ellen az argentin nem volt hajlandó leülni a kispadra, s úgy tűnik, segítő kezeket kaphat, hisz az Atlético Madrid és a Fiorentina is érdeklődik utána.

„Nem haragszom az edzőre, de úgy érzem, nem ezt érdemeltem” – fogalmazott a Bildnek nyilatkozó játékos. „Megoldást kell találnunk az átigazolási idény végéig. A következő napokban leülünk tárgyalni Christian Nerlinger sportigazgatóval, az Atlético érdeklődéséről lesz szó.”

Úgy tűnik, a holland szakvezetőt nem aggasztja a szituáció, Van Gaal könnyedén nyilatkozott a német lapnak.
„Nem zárhatom ki, hogy elmegy, de amíg ezt nem teszi meg, a Bayern München játékosának tekinthető. Ha a távozás mellett dönt, még mindig ott van nekünk Maximilian Haas.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik