Foci

Rangadók a negyedik fordulóban

Habár már az ünnepen elkezdődik a labdarúgó NB 1 következő fordulója, az igazi durranás szombaton lesz Székesfehérváron.

A viszonylag gyengén rajtoló Pápa és a Haladás mérkőzésével indul a negyedik forduló, ahol egy hajszállal – csupán a hazai pálya miatt – valamivel esélyesebbnek tűnik Véber György együttese, amely megnyugodhatott a ZTE elleni 1-2 után bekövetkező vihar miatt, így van még esély a pontszerzésre a megismétlendő meccsen.

A forduló nagy rangadója a favorit Videoton és a Ferencváros mérkőzése lesz a székesfehérvári stadionban. A Vidi – a bajnoki cím egyik esélyese – a Fradi ellen azért meg tudja mozgatni a fehérvári szurkolókat, így várhatóan akár tízezer néző is láthatja a találkozót. A hazaiak két 3-0-ás győzelem után, míg a zöld-fehérek egy, a Honvédtól elszenvedett presztízsvereség után (1-3 az Üllői úton) várják a 17 óra 30-kor kezdődő csatát.

A még egyetlen pont nélküli csapat, a Kecskemét az újonc Szolnokot fogadja, és Urbányi együttesének létfontosságú a 3 pont megszerzése, ha nem akar végérvényesen beragadni a rajtnál. Az eddig meglepően jól szereplő Siófok a Kaposvárt fogadja, győzelmi esélyekkel, míg a Paks egyetlen pontját növelné a rapszodikus ZTE ellen.

Újpest-Vasas rangadó is lesz szombaton, és a liláknak nem lesz egyszerű a Dellacasa által jól összerakott Vasas ellen megszerezni a győzelmet.

Vasárnapra két meccs marad, nem is akármilyenek. A Honvéd a Debrecent fogadja, míg a Győr az MTK-t látja vendégül. A csapatok formáit látva megjósolhatatlan a találkozók végkimenetele. Ez a mi szerencsénk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik