Foci

Le a műfűvel

Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere szerint nem szabadna engedni a rangosabb mérkőzéseken a mesterséges gyepszőnyeg használatát.

Ahogy arról már beszámoltunk, az angol bajnokság előző kiírásának negyedik helyezettje 3-2-re kikapott a svájci Young Boys együttesétől a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének odavágóján.

Harry Redknappnek, a Spurs vezetőedzőjének övéi pocsék kezdésén kívül a pályával is akadtak gondjai, a szakember szerint nem szabadna engedélyezni, hogy a Bajnokok Ligájához hasonló rangos rendezvényeken hasonló (Astroturf, ez egy fajtája a műfűnek – a szerk.) borításon játsszanak a csapatok.

„Nem kifogás gyanánt, de korábban már játszottam Astroturf borításon és minden percét utáltam. Nem értek egyet a használatával, főleg nem olyan sorozatokban, mint a BL” – idézi a tréner mérkőzés utáni nyilatkozatát a Yahoo!.

Redknapp hozzátette, ha létezik ilyen egyáltalán, akkor a csapata nagyszerű vereséget szenvedett, mivel 3-0 után minimálisra tudta csökkenteni hátrányát a jövő heti visszavágó előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik