Foci

Juhász gólja még sokat érhet az Anderlechtnek

A Koman Vladimirt nélkülöző Sampdoria kikapott Brémában a Bajnokok Ligája szerdai napján.

Az Anderlecht együttese és a kezdőből kirobbanthatatlan Juhász Roland Belgrádba látogatott a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének odavágóján.

Az első félidőben ugyan akadtak helyzetek, a szurkolók azonban nem láthattak gólt – nem úgy a másodikban!

A belgák kezdték meg a gólszerzést, Gillet vette be szűk tíz perccel az újrakezdés után a hazai kaput. Alig telt el pár minutum, amikor Cléo egyenlített, Lecjaks nem sokkal később esett öngólja meg már a Partizant juttatta előnybe.

Még fel sem foghatták a szerbek, hogy náluk az előny, a magyar válogatott védő, Juhász Roland közelről egalizált. A folytatásban már nem született több gól, így az Anderlecht a döntetlen és az idegenben lőtt két gólja miatt lépéselőnybe került.

A Koman Vladimirt nélkülöző Sampdoria a Werder Bremen együtteséhez látogatott, a második felvonásban pedig kevesebb, mint húsz perc alatt három gólt kapott német ellenfelétől, Pazzini csak a hajrában tudott szépíteni – a meccs krónikájához hozzátartozik, hogy Lucchinit 1-0-ás állásnál kiállította a játékvezető második sárgalapja után.

A Spanyol Szuperkupa fináléjában a Barcelonát legyőző Sevilla a portugál Braga otthonában bizonyult tehetetlennek, Matheus szerezte az összecsapás egyetlen gólját. Minimális előnybe került a Debrecent kiejtő Basel is, Stocker köszönt be a Sheriffnek.

A játéknap leggólgazdagabb találkozóját a salzburgi nézők láthatták, más kérdés, hogy nem örültek neki: a vendég Hapoel 3-2-re nyert, nagy lépést téve a továbbjutás felé – a Tel-Aviv nigériai kapusa, Enyeama büntetőből szerezte meg az első találatot a 3. percben.

Eredmény:
Partizan Belgrád – Anderlecht 2-2 (Cléo 58. Lecjaks 64. – öngól ill. Gillet 54., Juhász 66.)
Werder Bremen – Sampdoria 3-1 (Fritz 51., Frings 67. – büntetőből, Pizarro 69. ill. Pazzini 90.)
Salzburg – Hapoel Tel-Aviv 2-3 (Pokrivac 28., Wallner 67. – büntetőből ill. Enyeama 3. – büntetőből, Sahar 44., Shechter 53.)
Basel – Sheriff Tiraspol 1-0 (Stocker 54.)
Braga – Sevilla 1-0 (Matheus 62.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik