Foci

Özil is Madridba megy?

A spanyol sportlapok egyöntetűen állítják, hogy a Real Madrid megegyezett Mesut Özillel, a német labdarúgó-válogatott középpályásával.

A Bundesligában szereplő Werder Bremen nem kommentálja a királyi gárdával folytatott tárgyalásokat, s Tino Polster, a brémaiak médiaigazgatója hétfőn úgy fogalmazott, nem fognak óránként beszámolni a fejleményekről.

A tekintélyes Marca című spanyol sportnapilap értesülései szerint Özil menedzsere, Reza Fazeli már megegyezett a Reallal a futballista szerződtetésével kapcsolatban, a 21 esztendős játékos nagyságrendileg ötmillió eurós éves fizetésért csatlakozna a José Mourinho által irányított spanyol sztárcsapathoz. Az újság információi szerint a Madrid ötmillió helyett 14 millió eurót is hajlandó átutalni a Werdernek Özilért.

Az As című lap azt is tudni véli, a középpályás kérni fogja a brémai vezetőket arra, hogy szerdán, a Sampdoria elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn mellőzzék a játékát. A vonatkozó szabályok értelmében ugyanis ha Özil a Bremen színeiben BL-meccsen szerepet kap, akkor az idei kiírás későbbi szakaszában más csapat tagjaként már nem léphet pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik