Foci

Megakadt a Győr torkán a Vasas

Az angyalföldi klub ügyvezetője, Vancsa Miklós úgy véli, a csapat kemény munkájának meg kell, hogy legyen az eredménye.

A Videoton elleni 3-0-ás zakót követően igen kritikus volt Vancsa Miklós a labdarugas.vasassc.hu-n közzétett bejegyzésében, ám a Győr elleni 2-1-es győzelem után nem győzte dicsérni az együttest.

„Erről beszéltem alig egy hete… Egy magyar élcsapatot mi csak akkor tudunk megszorongatni, ha a péntekihez hasonló felfokozott hangulatban lépünk pályára. Ehhez pedig hozzáadódott Gianni Dellacasa mesteri húzása is, vagyis hogy volt bátorsága egy új hadrendet kipróbálni ezen a találkozón. Minden pályán lévő játékosnak komoly érdeme volt ebben a sikerben, voltak természetesen különbségek az egyéni teljesítményekben, de mint csapat nagyon jól működtünk. Valamennyi labdarúgó elszántan küzdött és ez az alapja minden sikernek. A bajnokság előtt arra gondoltam, jó lenne végre, ha a legjobb magyar csapatok számára is rágós falatok lennénk. A Videoton könnyen lenyelt bennünket, de a Győrnek már megakadtunk a torkán. A jövőt tekintve mindenképpen bizakodó vagyok. Rengeteget dolgozott mindenki a saját helyén, nem létezik az, hogy ennek ne legyen eredménye” – idézi a Vasas hivatalos honlapja az ügyvezetőt.

Mint ismert, a fővárosi együttes Ferenczi és Benounes találatával 2-1-re vert a Győrt, amely közel tíz hónap után szenvedett ismét vereséget az NB I-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik