Foci

Marad az Inter brazilja

Thiago Motta megismételné azokat a sikereket az Internazionale együttesével, melyeket az előző szezonban ért el a csapattal.

A középpályást többször is szóba hozták a Real Madriddal, mivel a pletykák szerint José Mourinho igényt tartott a játékára új csapatánál, a blancóknál.

A brazil labdarúgó ugyanakkor ügynökén, Dario Canovin keresztül azt üzente a világnak, hogy Milánóban maradna, ahol megismételné azt a fantasztikus szezont, melyet az Inter zárt, azaz az olasz bajnoki cím mellé a Bajnokok Ligája-trófeát és az Olasz Kupát is újfent bezsebelné.

„Thiago Motta Milánóban marad és ezzel nincs is semmi probléma. Magára talált az Internél, az előző szezon pedig senki sem távozna szívesen. Motta megint megnyerne mindent az Inter színeiben” – idézi a calcionews24.com a 27 éves játékos ügynökének szavait.

A kék-feketék az elmúlt hétvégén egy minitornán diadalmaskodtak, az Inter a Juvét és Milant előzte meg a TIM Kupa keretein belül. A Nerrazzurri egy újabb trófeát is bezsebelhet a hónapban: 2010. augusztus 27-én a monacói II. Lajos Stadionban az Európa Liga-győztes Atlético Madrid lesz Rafa Benítez csapatának ellenfele az UEFA Európai Szuperkupa-döntőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik