Foci

Gól nélkül zárult a Tottenham-Manchester City nyitómeccs

Elkezdődött a Premier League 2010-2011-es szezonja. A Blackpool újoncként varázsolt.

A bajnoki cím, de legalábbis a Bajnokok Ligája helyezést érő pozíciók két nagy esélyese ebben az évben a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal mellett a fantasztikus kerettel rendelkező Tottenham és a Manchester City.

Az első félidőben szebbnél szebb támadásokat vezettek a londoniak, Assou-Ekoto végig kiválóan játszott, jól segítette a támadásokat. Legalább három góllal vezethetett volna a Tottenham, de Joe Hart remekül védett Mancini csapatában.

A második játékrészben feléledt a ManCity, Tevez próbálkozott lövésekkel, végül neki sem sikerült betalálnia. A meccs derekán és végén ismét a Spursnek voltak nagyobb lehetőségei, de mindegyik kimaradt. Ennek ellenére élvezhető meccset játszottak a csapatok, mindkettőt nehéz lesz megverni az elkövetkezendő 37 forduló során.

Harry Redknapp (képünkön) együttesében Defoe, Lennon, Assou-Ekoto, Dawson és Bale játszott kiválóan, és a meccs végén Pavjlucsenkónak és a nagy visszatérő Keane-nek is voltak jó pillanatai. A találkozó legjobbja egyértelműen Hart, a City kapusa volt, csapatából Tevez, Kompany és Richards volt különösen elemében.

Premier League, 1. forduló:

Tottenham Hotspur-Manchester City 0-0

Vasárnap egyébként rögtön szuperrangadót rendeznek, hiszen az Arsenal a Liverpoolt fogadja majd 17 órától.

További szombati eredmények:

Wigan – Blackpool 0-4 (!)
Aston Villa – West Ham United 3-0
Blackburn – Everton 1-0
Bolton – Fulham 0-0
Sunderland – Birmingham 2-2
Wolverhampton – Stoke 2-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik