Foci

Tévez a visszavonulást fontolgatja

Az argentin a világbajnokság kudarca óta keresi önmagát, nem kizárt, hogy abbahagyja.

A Németország elleni csúfos 4-0-s kudarc mély nyomokat hagyott az argentin játékosokban. A legcsalódottabb valószínűleg Carlos Tévez, „Az apacs” ugyanis visszavonulását tervezi, s ezt a szövetség első emberével, Julio Grondonával is közölte. A támadó ugyanakkor az európai kalandját is szeretné minél rövidebbre zárni.

A TyC Sports csatornával készített interjúban Carlitos elismerte, hogy gyakorlatilag depresszióba esett a világbajnoki búcsú óta, s állítja, „már nem maradt sok időm; hamarosan befejezem”. A két-három évet még bevállaló, szerződését kitölteni óhajtó Tévez ugyanakkor nem konkretizálta, hogy csak a válogatottnak intene búcsút, avagy pályafutása végére tenne pontot.

„Nagyon nehéz boldogtalanul futballozni, s én bizony nagyon nehezen szedem össze magam – a világbajnoki búcsú egy álmot tört össze. A trófeával akartunk hazatérni. Dél-Afrikában nem volt harc, minden a lehető legjobban ment, aztán életem legnagyobb csalódása lett belőle. Minden egyes nappal nő bennem az elhatározás, hogy befejezem európai pályafutásomat. Két-három évig talán még kibírom, aztán hazatérek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik