Foci

Balotelli a Manchester Citybe igazolt

Az olasz válogatott újdonsült támadója már Manchesterben tartózkodik, pénteken este pedig bejelentették, hogy ott is marad.

Úgy tűnik, Mario Balotelli hosszas átigazolási mondája a végéhez közeledik: a Manchesterben tartózkodó labdarúgó sikerrel esett át az orvosi teszteken, s a Sky Sports délutáni híre szerint a klubházba érkezett, ahol aláírhatja szerződését. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a futballistáért 28 millió eurót kap az Inter.

A Sky Sports már délelőtt megszellőztette, hogy a játékos csütörtökön Angliába utazott, hogy ott az orvosok rendelkezésére állhasson. A 20 esztendős játékos ügynöke a hét elején közölte, hogy az Inter és a Manchester City közötti tárgyalások sikerrel kecsegtetnek; a próféta szólt belőle.

Az Inter színeiben 73 találkozón 22 gólt és 12 gólpasszt kiosztó játékos a héten mutatkozott be az olasz válogatottban, a 2006-os világbajnok azonban javuló játéka ellenére Londonban 1-0-ra kikapott Elefántcsontparttól.

Végül aztán pénteken este érkezett a hír az átigazolás véglegesítéséről, amelyet a CNN, a Sports Illustrated és a Gazetta Dello Sport is megerősített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik