Foci

Rossi nem megy vissza Manchesterbe

A Villarreal olasz válogatott támadójánál csak a spanyol és az olasz futball jöhet számításba.

A spanyol klub csatára, Giuseppe Rossi cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint nyáron visszatérne a Manchester United együtteséhez. A futballista kijelentette, hogy nem érdekli az angolok nyújtotta – esetleges – lehetőség. Bár a 23 éves játékost a MU mellett az Inter is vinné, az sem zavarja, ha az El Madrigalban marad.

„Semmi esélye annak, hogy visszatérjek a Manchester United csapatához” – árulta el a Four Four Two magazinnak. „Odaát senkinek sem szeretnék igazolni semmit, ellenben jól érzem magam a Villarrealnál. Nekem épp elég, ha a klubbal minél sikeresebbek leszünk, illetve szeretnék stabil helyet kivívni az olasz válogatottban.”

A United korosztályos csapatainak legjobb gólvágója annak idején nem tudta kivívni helyét a nagy csapatban, s 2007-ben az angolok előbb a Newcastle, majd a Parma együttesének adták kölcsön. Az olaszoknál 19 bajnokin 9 gólt szerzett, s ezzel megmentette a pármaiakat a kieséstől, egyben felhívta magára a Villarreal figyelmét. A spanyolok 10 millió euróért vették meg a manchesteriektől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik