Foci

Nyíregyházán játszhatja EL-meccsét a Loki

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megadta az engedélyt a Debrecennek, hogy Budapest helyett a Nyírségben fogadja a Litex Lovechet.

A dvsc.hu tájékoztatása szerint az UEFA elfogadta a DVSC-TEVA azon kérését, hogy augusztus 19-én Nyíregyházán fogadhassa a bolgár együttest.

A Városi Stadion eredetileg nem szerepelt az UEFA által elfogadott létesítmények listáján, így kedden a Loki munkatársai kétszer is Nyríegyházán jártak, fotókat és adatokat gyűjtöttek, amihez a stadion üzemeltetői minden segítséget megadtak. A dokumentumokat a hajdúsági klub továbbította az UEFA-nak, az illetékesek pedig mindent rendben találtak.

„Imre Mátyás, az UEFA munkatársának közbenjárására megkaptuk az engedélyt, hogy a Lovecs elleni mérkőzést Nyíregyházán rendezhessük meg” – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Szilágyi Sándor cégvezető.

A Debrecen augusztus 19-én tehát a Nyíregyházán fogadja 20 órától a Litex Lovech együttesét, amennyiben sikerrel veszi az Európa Liga playoff-körét, úgy bejut a második számú európai kupasorozat csoportküzdelmeibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik