Foci

Kassai és Vad is Eb-selejtezőt vezet

A világbajnokságon kiváló teljesítményt nyújtó magyar játékvezető az angoloknak fúj majd szeptember elején.

Az UEFA játékvezető bizottsága kijelölte a következő kupafordulók és a szeptemberi “A” válogatott mérkőzések játékvezetőit – írja a Magyar labdarúgó Szövetség weboldala.

Az Anglia – Bulgária Eb-selejtezőt Kassai Viktor vezeti, segítőivel, Vámos Tiborral, Ring Györggyel és Fábián Mihállyal. A Kazahsztán – Törökország mérkőzésre Vad István kapott jelölést (aki ezt a hónapot Ring Györggyel és Albert Istvánnal Szingapúrban az ifjúsági olimpián tölti), őt Szpisják Zsolt, Albert István és Solymosi Péter segíti az Eb-selejtezőn.

A Bajnokok Ligája play-off körében Kassai Viktor augusztus 24-én, vagy 25-én dirigál egy mérkőzést, ezt a találkozót később jelölik ki. Mint ismert, ezen a mérkőzésen már a hat játékvezetős rendszer is bemutatkozik, így Erős Gábor és Vámos Tibor asszisztensként, Fábián Mihály és Bognár Tamás kiegészítő-, Bede Ferenc pedig negyedik játékvezetőként szerepel a találkozón.

Augusztus 19-én az Európa Ligában Szabó Zsolt az Odense BK – Motherwell FC play-off mérkőzést vezeti Kispál Róbert, Varga Zsolt dr. és Veizer Roland társaságában – írja az mlsz.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik