Foci

Ellentámadásban a Wolfsburg

A Wolfsburg visszacsábítaná Németországba a félszigeten csalódást keltő Diegót.

Bár a nyár jóformán arról szólt, hogy a bosnyák Edin Dzeko fő kérője, a Juventus ajánlatokkal bombázta a Wolfsburg vezetőségét, az időközben több poszton is erősítő – így a védelem tengelyét a vb-bronzérmes Friedrichhel, valamint a dán Kjaerral felturbózó – 2009-es német bajnok ellentámadásba lendült; a Juvétól vásárolnának.

Nem is akárkit. Bár hétfőn az olasz sajtó arról számolt be, hogy a két sportigazgató, Giuseppe Marotta és Dieter Hoeness a 40 milliós „Dzeko fejezet” újabb fordulóján szkanderezik, a Bild valamint a Goal.it úgy értesült, a megbeszélésre ezúttal Diego miatt került sor.

A Werder Bremen csapatával még remeklő brazil a legutóbbi idényben nem váltotta be a hozzá fűzött elvárásokat, s mivel a torinóiaknak további pénzre van szükségük a csapaterősítéshez (Kraszics), megválnának a támadó középpályástól.

A tavaly 25 millióért megszerzett futballistáért ugyanakkor a VfL csak 16 milliót ajánl (a németek elsősorban a játékos mintegy hatmilliós éves fizetése miatt csökkentenék a kivásárlási árat), ám a jelek szerint a piemontiak még ezt is elfogadnák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik