Foci

Vége a Maicon sagának?

Ernesto Bronzetti szerint Maicon nem lesz a Real Madrid játékosa, a spanyolok máshol keresgélnek majd szélsőhátvéd után.

A hetek óta tartó Inter és Real Madrid közötti alkudozás úgy tűnik, véget ér: a spanyolokhoz köthető Ernesto Bronzetti szuperügynök vasárnap este úgy összegzett, a Real belefáradt a huzavonába. Olaszországi hírek szerint az Inter új edzője, Rafa Benitez is igyekezett megtorpedózni a klubcserét, mondván, számít a brazilra.

A Sky Sport Italiának beszámoló Bronzetti szerint a brazil klubváltásának nem volt létjogosultsága: az Inter túl nagy összeget számolt volna fel a dél-amerikaiért, míg a Real sokallta a relatíve idős (29 éves) játékosért kért jókora summát (28 millió eurót).

„Azzal, hogy Maicont gyakorlatilag visszavonták a piacról, nem új húzás – az Inter olyan magasra srófolta az árát, hogy egy jelentkező sem vehette ezt komolyan. Az Inter ügyesen taktikázott, s ez jelzi, hogy a milánóiaknak eszük ágában sem volt eladni a futballistát. Azt nyugodtan kijelenthetem, Maicon madridi szerződése immár a múlt, a Real olyan játékost keres helyette, aki nem a Serie A-ban játszik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik