Foci

Újabb magyar fiatal a Liverpoolban

Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter után újabb magyar játékos kötődik hivatalosan is a Mersey-parti csapathoz.

Egyéves kölcsönszerződés után végleg szerződtette a világhírű FC Liverpool együttese Adorján Krisztiánt. A Sándor Károly Akadémián nevelkedett támadó 2013-ig szóló szerződést írt alá az angol klubhoz – írja az mtkhungaria.hu oldal.

A kontraktusról a Liverpool honlapja is hírt adott, megemlítve, hogy a csatár profi szerződést kapott az egyesülettől. A 17 éves játékos az elmúlt szezonban meggyőzte az angol vezetőket arról, hogy komoly érték a Liverpool számára, és már az első mérkőzésén gólt szerzett a Wolverhampton ellen az Anfield Roadon.

A képen Adorján Krisztián és Frank McParland, a Liverpool akadémiájának igazgatója.

A játékos nyilatkozott is az átigazolásról, méghozzá a pepsifoci.hu oldalnak: “Mondanom sem kell, nagyon boldog vagyok, egy gyerekkori álmom vált valóra. Örülök, hogy a fejlődésem az MTK után is fantasztikus körülmények között folytatódik. Hálás vagyok mindenkinek, aki hozzátett ehhez bármit. Most már csak rajtam múlik, hogy meddig jutok majd” – mondta Adorján Krisztián.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik