Foci

Kaká a karrierjét kockáztatta Dél-Afrikában

A brazil középpályás orvosa szerint végzetes is lehetett volna Kaká számára a világbajnokság, ahol nagy fájdalmak mellett szerepelt.

A Real Madrid középpályásának pályafutása véget is érhetett volna – jelentette ki a játékos orvosa. Kaká csütörtökön utazott el a belga Antwerpenbe, hogy egy kivizsgáláson essen át. Átesett, sőt, meg is műtötték, miután térdproblémákra panaszkodott Los Angelesben, a Real edzőtáborában.

Marc Martens, az operációt végző doktor így nyilatkozott a műtétet követően: “Amikor megláttam a térdét, azt mondtam, itt nagy a baj. A karrierje súlyosan veszélybe került. Úgy kezdett játszani a dél-afrikai vébén, hogy érezte a lábát, és úgy ért véget számára a torna, hogy elviselhetetlen fájdalmai lettek” – idézi az orvost a Marca című lapra hivatkozva a Foxsport.com oldal.

“Megértem, hogy a vébé egy különleges torna, és nyomás alatt volt ő és a válogatott is, de Hollandia ellen túlhajtotta magát. Elismerte nekem, hogy nagy fájdalmai voltak. Azt kell hogy mondjam, a sérülés kettétörhette volna a karrierjét. Hála istennek, jó időben tudtuk megoperálni, és minden jóra fordult” – mondta Martens.

Kaká előreláthatólag három-négy hónapig nem játszhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik