Foci

Buzsáky megsérült, Laczkó az angolok elleni keretben

A Queens Park Rangers középpályása a pénteki edzésen dőlt ki, nem lesz ott a Wembleyben. Az angolok kedvetlenek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) beszámolója szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány a középpályás helyett Laczkó Zsoltot, a DVSC-TEVA fiatal védőjét hívta meg a csapatba.

Laczkó a keret hétfői kihirdetésekor még szintén sérüléssel bajlódott, de azóta felépült, és klubcsapata szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőjén már végig a pályán volt.

A magyar válogatott augusztus 11-én játszik barátságos meccset Anglia ellen, és a legfrissebb hírek szerint az angolok egyáltalán nem örülnek a találkozónak.

Mindeddig Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur edzője bírálta a leghangosabban a szövetséget, amiért lekötötte a meccset a magyar féllel. A Tottenham Európa Liga-selejtezőre készül, és a hamarosan kezdődő bajnokságban minden bizonnyal nehéz nyitány vár rá a Manchester City ellen.

Lampard, a Chelsea középpályása megjegyezte, azt elfogadja, hogy a válogatottnak szüksége van összetartásra az első, Svájc elleni 2012-es Európa-bajnoki selejtező előtt, de mint mondta, inkább arra összpontosítana, hogy jó formába kerüljön a Chelsea első ütközetére, a West Bromwich Albion ellen.

A játékos szerint mindenki úgy gondolja, hogy nem ideális az időzítés, de mint a válogatott iránt elkötelezett sportolók, kimennek a pályára, és lejátsszák a meccset.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik