Foci

Távozik a Fradi vezérigazgatója

Berkes Zoltán váratlanul lemondott a Ferencvárosnál betöltendő tisztségéről.

Az Ftc.hu tájékoztatása szerint a holnapi naptól már nem Berkes Zoltán tölti be az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatói szerepkörét, az új személy megválasztásáig az igazgatóság helyi képviselője, Alexander Gerstl viszi a cég napi ügyeit.

Mint ismert, Berkes annak a Berki Krisztiánnak a helyét vette át, aki szintén némi meglepetésre, viharosan távozott az Üllői útról. Berkes feladata a gazdasági és pénzügyi dolgok felügyelete volt.

Berkes Zoltán üzenete az Ftc.hu-n:

“Ezúton szeretnék tájékoztatni minden kedves Ferencváros szimpatizánst, hogy a mai az utolsó vezérigazgatói poszton eltöltött munkanapom. Ezen alkalomból először szeretnék köszönetet mondani munkatársaimnak, akiket megtiszteltetés volt vezetni, hisz mindegyikük kitartó munkával vette ki részét abból a közös munkából, amit mi a klub újraépítéseként határoztunk meg. Kívánok nekik nagyon sok szép pillanatot és rengeteg olyan kellemes élményt, mint amelyeket a nehéz és odaadó munka mellett vidáman élhettünk át együtt nap mint nap. Igazi csapat formálódott a pályán kívül, és bízom benne, hogy ez a kis KÖZÖSSÉG továbbra is élvezni fogja a szurkolók bizalmát. A következő köszönet a Prukner László által vezetett szakmai stábnak és a csapatnak szól. A Tanár úrban nem csak egy kitűnő szakembert, hanem egy nagy betűs EMBERt ismertem meg. A kollega mellett egy igazi, minden helyzetben őszinte barátot, akit minden bizonnyal imádni fog a közönség. Ő a pálya mellett és a pályán épített és épít kitűnő, szerethető csapatot. Kiváló szakembereket válogatott maga mellé, hozzáállásuk és a labdarúgás iránti alázatuk példaadó lehet bárki számára. Az általam csak Megasztároknak hívott NB I-es csapat minden tagjának hálás vagyok azért a lehetőségért, hogy felejthetetlen órákat tudtunk együtt tölteni az edzések előtt és után, az edzőtáborban, a felkészülési meccsre utazva a csapat buszon, az sok-sok új játékossal a tárgyalások során, és nem utolsó sorban azért, hogy a bajnoki meccseket tekintve százszázalékos teljesítménnyel vonulhatok vissza. A Paks elleni teljesítmény és a játékosok hozzáállása alapján sokra hivatott ez a gárda. Szeressék őket, jó lesz idén a Fradi! Köszönöm a szurkolóknak hogy bíztak az általam vezetett menedzsmentben, őszinte véleményükkel segítették munkánkat. Elmondták sérelmeiket és ötleteiket a neten, a szurkolói ankéton és külön élmény volt találkozni Önökkel múlt pénteken, a második félidőben a híres B középben. Az a félóra számomra példaértékű volt, hisz visszatért az Üllői útra a vezetőség – szurkolók – játékosok egysége. A Fradi család ismét megmutatta mire képes. Akik nem voltak ott, sajnálhatják. Bízom benne hogy a következő meccsen ők is ott lesznek a lelátókon! Külön köszönettel tartozom a Fradi Security vezetésének és tagjainak. Munkájuk legnagyobb dicsérete, hogy mindenki biztonságban érezheti magát a stadionban. Sokat tesznek azért, hogy ismét békés szórakozás lehessen a meccsnézés a Szentélyben. Minden kedves Szurkolónak jó egészséget és eredményes szezont kívánva, üdvözlettel:

Berkes Zoltán
vezérigazgató”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik