Foci

Rettegnek Mezeytől a Vidi-játékosok?

Lapértesülések szerint a székesfehérvári öltözőben nem ússza meg az, aki hibázik.

A BORSONLINE cikke egy neve elhallgatását kérő informátor szavait idézi, aki szerint Mezey György, a csapat vezetőedzője és szakmai igazgatója durván bánik a játékosokkal.

„Elképesztően durván bánik a játékosaival. Aki egy picit is hibázik, azt az öltözőben mindenki előtt előveszi, és a legkeményebb hangnemben ordít vele. A legkisebb hiba elég ahhoz, hogy nyilvánosan megalázza. Vannak persze kedvencei, akik bármit megtehetnek, de a többség retteg tőle. Ezért görcsös a csapat, és nem azért, mert a szurkolók elégedetlenkednek. Egyik pillanatról a másikra nemrég több utánpótlásedzőt is kirúgott a Puskás Akadémiáról, mert nem tetszett neki az edzésmódszerük. Egy a baj: minden csapatnál az első perctől az utolsóig Mezey határozza meg, hogy milyen legyen a tréning…” – írja a napilap online verziója.

A BORSONLINE cikke szerint az informátor egy Videoton-alkalmazott, aki azt is hozzátette, hogy a szakember nem nézi jó szemmel, ha valaki hosszabb ideig sérült, ezen játékosok nála kiesnek a pikszisből és még csak nem is köszön nekik, esetenként pedig fizetésmegvonással és eladással fenyegetőzik. A bennfentes azt is tudni véli, hogy a klubnál nem nézik jó szemmel Mezey ténykedését.

A portál újságírói megszólaltattak két játékost is az eset kapcsán, mivel Mezey nem kívánt a vádakra reagálni. Horváth Gábor, a Vidi magyar válogatott bekkje szerint ez a történet nem igaz.

„Gyuri bácsit mindenki tiszteli, bízunk benne, akárcsak ő bennünk. A vihart kavart siófoki nyilatkozata is csak azt mutatja, hogy kiáll a csapatáért.”

Mi a kedves olvasóra bízzuk, hogy eldöntse, kinek hisz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik