Foci

Torres eltökélt: trófeát nyerne a Poollal

A világbajnok Fernando Torres lelkesen és a szurkolók szívéhez szólóan beszélt jövőbeni liverpooli terveiről.

“A Liverpool a legjobb csapat Angliában, ahol az elvárások mindig nagyok” – idézi a Soccerway.com oldal Torrest, aki a Pool hivatalos weboldalának beszélt azután, hogy megérkezett jól megérdemelt nyaralását követően a csapathoz.. “Remélem, az élbolyban ragadunk, hiszen ma sem lehet más a cél: minden trófeáért harcban akarunk lenni. A tavalyi év nehéz volt, de biztos vagyok benne, hogy javítani tudunk a helyezésünkön. Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem, és a csapattársaimmal lehetek” – mondta magasztosan, ám feltehetően őszintén a vébén kevésbé villogó Torres.

A 26 éves játékost az átigazolási szezonban ostromolta a Chelsea és a Manchester City is, de szavaiból úgy tűnik, nem vált csapatot.

“A klubhoz és a szurkolókhoz való hűségem és kötődésem ugyanakkora, mint amilyen azon a napon volt, amikor aláírtam a szerződésem. Alig várom a bajnoki küzdelmeket. Az első naptól kezdve otthon érzem magam, hiszen ugyanabban a szeretetben és fogadtatásban részesültem, mint Steven Gerrard és Jamie Carragher, akik ősliverpooliak. A következő szezonban is itt szeretnék játszani” – mondta Fernando Torres.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik