Foci

U20-as bronzérmest igazolt a Loki

Balajti Ádám a spanyolországi próbajáték után kötelezte el magát öt évre a bajnoki címvédőhöz.

Ahogy az ismert, a Diósgyőr és a Debrecen már a tavasszal megegyezett a többszörös utánpótlás válogatott játékos ügyében, ám Balaljtinak ekkor már volt egy megállapodása a spanyol Villarreallal, ezért kérte, hogyha kap ajánlatot az ibériai csapattól, úgy oda szerződhessen. A felek között végül nem született egyezség, így a fiatal csatár a cívisvárosba költözik.

„Amikor két hónappal ezelőtt megtudtam a hírt, hogy sikerült ide szerződnöm, nagyon örültem, hiszen mégiscsak a bajnokhoz igazolhattam. Remek játékosok vannak a csapatban, remélem, könnyen megy majd a beilleszkedés, és minél több játéklehetőséget tudok kiharcolni magamnak. Nincs bennem csalódottság amiatt, hogy nem sikerült a Villarreálhoz szerződnöm. Fiatal vagyok, lesz még rá lehetőségem, emellett Magyarország legjobb klubjának lettem a játékosa, és tényleg minden erőmmel azon leszek, hogy tudjam segíteni a csapatot. Elkezdtem az edzéseket a DVSC-vel, de még nem tudom, mikor lépek pályára a Loki színeiben, a szakmai stáb döntésén múlik. Sokan vagyunk elöl, jó játékosok alkotják a keretet, de bízom benne, hogy a kemény munka eredményre vezet” – mondta a játékos a dvsc.hu-nak.

A honlap tájékoztatása szerint az 1191-ben született, az U20-as magyar válogatottal atavly bronzérmet szerző Balajti Ádám öt évre írt alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik