Foci

Rögtön botlott a Vidi, döntetlen Siófokon

A Videoton 1-1-es döntetlent játszott az újonc Siófok vendégeként a Soproni Liga első fordulójának vasárnapján.

Bő tízpercnyi játék után Novák előtt adódott az első helyzet, a hazai játékos távolról lőtt mellé. Ezt követően a Videoton percei következtek, a 16. percben Sándor lövését fogta Molnár Péter, majd Vujovics kapáslövését tolta szögletre a hálóőr.

A 32. percben némiképp váratlanul megszerezte a vezetést a Siófok, Sowunmi cselezte be magát a tizenhatoson belülre, a lehajoló Bozsovics lábai között ment a labda a hálóba – hatalmas potya volt. A vendégek nem tudtak felpörögni a félidőig, ezt a helyszínen tartózkodó székesfehérvári szurkolók – teljes joggal – szóvá is tették.

Fordulás után is akadozott a Vidi gépezete, majd a 62. percben Vujovics megtörte a fehérvári csatárokat több mérkőzés óta sújtó átkot és gólt lőtt, Sándor passzát értékesítette ballal. Nem adta magát könnyen a hazai csapat, előbb Tusori lövése, majd Kecskés szabadrúgása jelentett veszélyt.

Az utolsó negyed órába érve Délczeg lökete pattant Andicsról a kapufára, majd mind a két szakvezető frissített övéin, felkészülve az utolsó rohamokra. A folytatásban mind a két oldalon akadt lehetőség, gól azonban már nem született több.

A székesfehérvári csapat az egész meccsen nem tudott mit kezdeni a kitűnően védekező, a vendégek játékát folyamatosan tördelő Siófokkal, így a bajnoki címre is esélyes Videoton hatalmas meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el az újonc otthonában.

Eredmény:
Siófok – Videoton (Sowunmi 32. ill. Vujovics 62.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik