Foci

Robinhót nem akarja ismét kölcsönadni a City

A manchesteri együttes trénere, Roberto Mancini szerint a brazil játékos az Égszínkékeknél kezdi meg a szezont.

Mint ismert, a dél-afrikai világbajnokságot is megjáró Robinho az elmúlt fél évet a Santosban töltötte kölcsön, maga a játékos és a dél-amerikai klub is bízott benne, hogy az újabb nagybevásárlást tartó Manchester City engedélyezi további kölcsönjátékát.

Roberto Mancini, a kisebbik manchesteri alakulat olasz trénere ugyanakkor a Daily Starnak elárulta, a Santos semmilyen formában nem kereste meg a szigetországi klubot, így számít Robinho játékára a Tottenham elleni rajton.

„Nem tudom, hogy meghosszabbítják-e a kölcsönszerződést. A Santos még nem adott jelt, így Robinho visszatér Manchesterbe. Ha minden rendben van, a játékos a szezon előtt visszatér és ha készen áll a bevetésre, akkor már a Tottenham ellen számítunk rá” – mondta Roberto Mancini.

A korábban 32 és fél millió fontért vásárolt játékos augusztus 10-én az Amerikai Egyesült Államok elleni, barátságos válogatott meccsen is érdekelt. Maga a 26 éves játékos szívesen maradna hazája bajnokságában, ez a hírek szerint 20 millió fontjába kerülhet a Santosnak, mivel az angolok nem szívesen adnák ismét kölcsön Robinhót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik