Foci

Maradona: elárultak

Az argentin kispadról távozó Diego Maradona csalódott a szövetség elnökében és technikai igazgatójában.

Mint ismert, az Argentin Labdarúgó Szövetségben (AFA) megköszönték Diego Maradona munkáját és nem hosszabbították meg a legenda szerződését. Dél-amerikai hírek szerint a szakember még túlélte volna, hogy a csapat 4-0-ra kikapott a világbajnokság negyeddöntőjében Németországtól, azonban nem akart változtatni stábján, így az AFA áthidalhatatlan problémákra hivatkozva szakított vele.

„Grondona hazudott, Bilardo elárult engem” – kezdte nem túl hízelgő nyilatkozatát Diego Maradona egy étteremben rögtönzött sajtótájékoztatón az AFA elnökéről és a szövetség technikai igazgatójáról.

„Grondona azt mondta a németek elleni vereséget követően, hogy elégedett a kemény munkával, amit elvégeztem és szeretné, ha maradnék. Bilardo ugyanakkor alig várta, hogy kirúghasson. Tudták, hogy képtelen vagyok a stábom nélkül dolgozni. Kiállok mindenki mellett, a masszőrtől az asszisztensig, mert van egy értékrendem és nem akarok ezen változtatni. Mindent alárendelek az argentin meznek, és meg vagyok győződve róla, hogy a játékosok is így éreztek – ez a munkám” – mondta Maradona.

Julio Grondona, az AFA elnöke értetlenül fogadta a vádakat.

„Nem tudom, hogy mi ebben az árulás.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik