Foci

Ibrahimovic: Mourinho Realját is legyőzzük

A Barcelona svéd támadója szerint a portugál mindig nyerő csapatot épít, de a Barcát jobb együttesnek tartja a Real Madridnál.

Zlatan Ibrahimovicot a norvég Valerenga elleni edzőmérkőzés előtt faggatták az újságírók, a hórihorgas támadó pedig készséggel nyilatkozott a következő szezonról.

„José Mourinho a világ egyik legjobb edzője, . Amikor egy új csapathoz érkezik mindig képes megtalálni a nyerő összeállítást. Nem lesz könnyű legyőzni a Realt, de a mi együttesünk a legjobb a Föld kerekén” – mondta Zlatan Ibrahimovic, aki korábban játszott Mourinho irányítása alatt az Interben is.

Természetesen a játékos első, kevésbé jól sikerült szezonja is szóba került. A svéd 16 gólt szerzett a bajnokságban első barcelonai évében, a következő kiírásra többet ígért.

„Észrevettem, hogy amikor csapatot váltok, akkor mindig az első év a legnehezebb. Ez a barcelonai volt eddigi pályafutásom legjobb első éve. Guardiola azt mondta, hogy fontos eleme vagyok a Barcának, úgyhogy szerintem játszani fogok. Ha nem vagy fontos láncszem, akkor meg nem játszol” – idézi Ibra szavait a Yahoo!.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik