Foci

A bajnoki cím és a kupafinálé a Vidi célja

Dr. Mezey György, a Videoton vezetőedzője elárulta, szerinte csapata és a Debrecen között dől el a végső győztes kiléte.

Dr. Mezey György a vidi.hu-n tekintett a következő szezon elé. A rutinos szakember elárulta, a Ligakupában főleg a kevés szerephez jutókat veti majd be, azonban a Magyar Kupában a minimum elvárás a döntő kiharcolása. A bajnokságban természetesen az élen szeretne zárni a székesfehérvári csapat.

„Nincsen változás a célokban, az élen kell végezni! A szakmai feltételek részben adottak. Sajnos nem tudtuk azokat az átigazolásokat maradéktalanul végrehajtani, amelyeket elterveztünk. Ennek a prózai oka, hogy nincs pénz, millió eurós összegeket kértek az általunk kinézett külföldi csatárokért, de bizonyos hazai játékosokért is. Ennyit mi nem tudunk fizetni” – mondta Mezey györgy a vidi.hu-nak.

A tréner elmondta, a bajnoki nyitányra nem tudja megcsinálni azt a váltást, amelyet tervezett, mivel az új játékosok sérülések és egyéb problémák miatt még a beilleszkedés fázisában vannak. Mezey szerint a következő szezonban is a Loki lesz a piros-kékek leganyobb ellenfele.

„Nekik jobban is sikerült ez az átigazolási időszak, nagyobb erőket tudtak mozgósítani. Természetesen az NB-I többi szereplőjét sem becsüljük le, de úgy gondolom az idén is köztünk és a Loki között dőlhet el a bajnoki cím sorsa.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik