Foci

Csányi bemutatkozott, nyert az olimpiai csapat

Az U21-es válogatott kedden, utolsó felkészülési mérkőzésén 2-1-re győzte le az NBI újoncát, a Szolnokot.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a keddi mérkőzés előtt Csányi Sándor, az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke Vági Márton, Berzi Sándor, Nyilasi Tibor és Both József társaságában körbenézett a telki edzőkomplexumban, majd bemutatkozott a fiatal játékosoknak és egy rövid beszédet is tartott.

Csányi kiemelte, hogy nem futballista „celebeket” akar látni címeres mezben, hanem olyan játékosokat, akik a fiatalok normális élete mellett mindent alárendelnek a labdarúgásnak.

Ezt követően került sor a Szolnok elleni felkészülési mérkőzésre, melyet az olimpiai válogatott nyert meg 2-1-re Lencse László és Tóth Bence góljával.

„Rövid idő állt a csapat rendelkezésére, de hasznos volt a kétnapos összetartás, mert testközelből láthattam a játékosokat edzésen, és mérkőzés közben is. Ezúttal én még csak külső szemlélő voltam, és azt láttam, hogy a futballisták fegyelmezetten játszottak, betartották Egervári Sándor utasításait, igyekeztek végrehajtani a kért taktikai feladatokat. A bajnoki felkészülés utolsó fázisában a játékosok egyelőre eltérő erőállapotban vannak, de mindenki a maximumot hozta ki magából, és biztos vagyok benne, hogy amint elkezdődik a szezon, technikailag is pontosabbak lesznek a labdarúgók” – mondta Róth Antal az mlsz.hu-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik