Foci

Ronaldinho Milánóban marad

A lombardok ügyvezetője szerint a brazil legalább 2011-ig marad az olaszoknál. A Milan idén sem tervez markáns csapatfrissítést.

A Milan ügyvezető elnöke, Adriano Galliani szerint Ronaldinho annak ellenére sem igazol máshova, hogy több ígéretes ajánlatot is kapott. Az újságíróknak tartott sajtótájékoztatón Galliani úgy vélte, a brazil valószínűleg tovább marad a tervezettnél – a dél-amerikai futballista szerződése 2011-ben lejár.

„Ronaldinho a Milan játékosa, és a klub szeretné megtartani: más alternatíva fel sem merült” – így a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozó ügyvezető. „Ronaldinho egyszer sem kérte, hogy engedjük el; a következő idényben a csapatot erősíti, de reméljük, hogy ennél tovább is.”

A világbajnokságról lemaradó irányítót a közelmúltban az MLS-ben szereplő LA Galaxy, valamint a brazil Flamengo és az angol West Ham United is kereste. A Milan egyik főembere ugyanakkor azt is kizárta, hogy a vörös-feketék tovább erősítenék keretüket.
„Ha valaki elmegy, akkor valaki majd jön helyette. Ha egy klasszis távozna, akkor egy bajnokot szerzünk. De nagyvonalakban kialakult a jövő évi keretünk.”

A Milan eddig a kapus Marco Ameliát szerezte meg, illetve a védelmébe Mario Yepes és Szokratisz Papasztatopulosz érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik