Foci

Távozik Erwin Koeman?

Egybehangzó sajtóértesülések szerint az MLSZ felbontotta Erwin Koeman szerződését, így már nem ő a válogatott kapitánya.

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön kora délután adott ki egy közleményt, amely tudatja a sajtó képviselőivel, hogy pénteken 9 órakor rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak a szervezet székházában.

Elindultak a találgatások a sajtó képviselői részéről, vajon milyen bejelentésre készül a Csányi Sándor vezette testület. A Nemzeti Sport Online délután közölte, hogy információja szerint a szövetség felbontotta Erwin Koeman szövetségi kapitány szerződését, így már nem ő a magyar labdarúgó válogatott szakmai felelőse.

A sportnapilap azt is tudni véli, hogy az utódja Egervári Sándor, az U21-es válogatott szövetségi edzője lesz, abbéli munkáját pedig Róth Antal veszi majd át. A magyar válogatott technikai igazgatója Both József lesz.

A pepsifoci.hu csütörtökön este interjút közölt Koeman egyik barátjával, a Hollandiában élő üzletemberrel, Hollay Istvánnal. Ő elmondta, a szakember már két hete tudja, hogy augusztus 11-én már nem ő ül a válogatott kispadján az Anglia elleni, Wembley-stadionban rendezendő barátságos mérkőzésen. Hollay Istvánt egyébként csütörtökön hívta fel egy ismerőse Budapestről, hogy közölje vele a hírt.

A jelek tehát arra mutatnak, ismét új kapitánya lesz a magyar válogatottnak, ezzel együtt várjuk meg a szövetség péntek délelőtt sajtótájékoztatóját. A magyar fociban ugyanis már nagyon sok furcsaságot megéltünk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik