Foci

A Loki már kémkedett, az észtek Herczegéknek drukkolnak

Igor Prins szerint a jobb csapat jutott tovább és a Basel ellen a DVSC-TEVA-nak szorít majd.

Ahogy arról élő közvetítésünkben beszámoltunk, a Debrecen egy fordulatos mérkőzésen verte 3-2-re az észt Levadi Tallinnt, így a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe jutott, ahol a Basel együttesével mérkőzik meg a főtáblára jutásért.

„Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mert tavaly is mindkét összecsapás kiélezett, szoros volt. Az volt az elképzelésünk, hogy dominálunk, támadunk, mert a Levadia mindig nagyon jól megszervezi a védelmet. Fokozatosan vettük át az irányítást, és még az első félidőben sikerült megfordítanunk az állást. A szünet után, az előnyünk ellenére is nagy erőket mozgósítottunk az újabb gól elérése érdekében, mégis a vendégek egyenlítettek, de szerencsére gyorsan visszaszereztük a vezetést. Ha a végén pontosabbak vagyunk, lehetett volna nagyobb különbség is. Örülök a továbbjutásnak. Most újabb nehéz meccsek elé nézünk. A Baselről mindent elmond, hogy tele van válogatott játékosokkal, és rendszeresen ott vannak valamelyik nemzetközi kupa csoportjában. Kondás Elmér kollégám kedden a helyszínen megtekintette a svájci bajnok Zürich elleni meccsét, még nem tudtam vele erről beszélgetni, mivel fontosabb volt a Levadia” – értékelt Herczeg András a dvsc.hu-nak.

Kollégája, a Levadiát trenírozó Igor Prins örül az idegenben szerzett két gólnak és csak dicsérni tudta övéit.

„Nem vitás, a Debrecen jobb csapat. Ezért elégedett lehetek, mert idegenben rúgtunk két gólt. Annak ellenére, hogy kikaptunk és kiestünk, csak dicsérni lehet csapatom teljesítményét. Sajnálom, hogy 2-2-nél olyan gyorsan betalált ellenfelünk, ugyanazt éltem át akkor, mint múlt héten, amikor a DVSC a 90. percben egyenlített. Remélem, a Debrecen legyőzi a Baselt, mert akkor elmondhatjuk, hogy egy erős csapat ejtett ki minket.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik