Foci

Tüntettek a milánói drukkerek, Berlusconi kitartó

Több mint 3 ezer Milan-szimpatizáns kritizálta a miniszterelnököt, amiért a Rossoneri nem mozgolódik az átigazolási piacon.

A drukkerek elárulták, megértik, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nem lehet szórni a pénzt, de azt azért nem gondolták volna, hogy kedvenc csapatuk ennyire kivonja magát az átigazolásokból.

Silvio Berlusconi, a Milan elnöke, egyben Olaszország miniszterelnöke ugyanakkor elég jónak találja a mostani keretet, és az eredményekkel is elégedett.

„A keret elég jó ahhoz, hogy bárkivel felvegye a versenyt. Nem sok csapat képes olyan neveket felsorolni az együttesből, mint Ronaldinho, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf és Alexandre Pato. Nem nyerhetsz mindig, de nem teljesítettünk rosszul az elmúlt években, a második számú csapat vagyunk a nagyon gazdag Inter mögött. Egyetlen család sem ölt annyi pénzt a csapatába, mint a Berlusconik. Az elmúlt hét évben 461 millió eurót, azaz évi több mint 60 milliót fektettünk a Milanba. Ha lenne egy vevő, aki akkora szenvedéllyel rendelkezik a csapat iránt, mint az én családom, akkor eladnám neki a klubot, de ezt a személyt még nem találtam meg. Addig továbbra is intézem szeretett együttesem ügyeit” – mondta Berlusconi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik