Foci

A Real klasszissal kedveskedne a Chelsea-nek

Angol sajtóinformáció szerint a madridiak mindent megtennének azért, hogy Ashley Cole náluk folytassa.

A The Mirror úgy értesült, a Real Madrid mindent latba vet azért, hogy az angol válogatott Ashley Cole a félszigeten folytassa pályafutását. A spanyolok készek feláldozni egyik tavalyi szerzeményüket is – eszerint Kaká Londonba távozna cserébe az angol szélső bekkért. Cole a maga részéről menne, Ancelotti ragaszkodik hozzá.

A feleségével történt összeakaszkodás óta Cole mindent megtenne azért, hogy egy ideig háta mögött hagyja az angol fővárost; míg a tavaly 56 millió fontért Milánóból Madridba költöző Kaká is játszott már jobban annál, ahogy a Bernabeuban.

A brazil is szívesen társulna ismét egykori edzőjével, a képességei kihasználásában jeleskedő Carlo Ancelottival, más kérdés, hogy a Chelsea szakvezetője a spanyolok ajánlatait korábban kikosarazta (legutóbb a Real 30 millió fontot ígért). A másik részről Cole pedig a londoni évek után ismét Jose Mourinho kezei alatt dolgozhatna.

Az aligha elképzelhető, hogy a két játékos klubváltása szimpla cserével megoldható lenne, a Real nyilván valamennyi pénzt is kér majd, amennyiben felkelti az angolok érdeklődését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik