Foci

Drogba távozik Londonból?

Az elefántcsontparti támadó ügynöke szerint a futballista a Manchester Cityé lehet.

Az angol bajnok Chelsea könnyen egyik legjobbja nélkül maradhat: Didier Drogba ügynöke, Thierno Seydi szerint már tárgyalt a Manchester City képviselőivel. A nyári átigazolási piac egyik legaktívabb klubja szeretné, ha az afrikai játékos náluk folytatná pályafutását; az angol gólkirály ugyanakkor nem sietteti a távozást.

Drogba remek idényt zárt Londonban, 29 találatának köszönhetően ő lett az angol gólkirály, ráadásul az FA-kupa döntőjében a Portsmouth ellen is eredményes volt. Seydi úgy véli, védence jól érzi magát a Stamford Bridge-en, ennek ellenére nem kizárt, hogy rábólint a City ajánlatára.

„Lehetnek még meglepetések augusztus 31 előtt” – állította a Daily Mailnek nyilatkozó ügynök. „Eddig csak a Manchester City keresett meg minket, ám Drogba kivásárlása nem lesz könnyű, hiszen nagyon sok szál köti jelenlegi klubjához, és elégedett anyagi és sportszakmai téren is.”

A csatárposzton amúgy sem gyenge – Carlos Tevez és Emmanuel Adebayor is a manchesterieket erősíti – City jelenleg az Interrel tusakodik Mario Balotelli átigazolása érdekében, Drogbával azonban már a világbajnokság alatt felvette a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik