Foci

Szenvedett a Juve Lübeckben

A felkészülés derekánál járó olaszok a Hamburg ellen hangoltak.

A Juventus és a Hamburg Lübeckben békés 0-0-val hangolt az idényre, a két együttes gyakorlatilag a „B” garnitúrával szerepelt; mindkét csapatban hiányoztak a dél-afrikai vb-n szereplők. Az alapozást korábban kezdő németek voltak a frissebbek, ám a Buffon helyett védő Marco Storari (a képen) volt a nap legjobbja.

A találkozón a német csapat volt a kezdeményezőbb, ám a védekezésre késztetett piemontiak megúszták kapott gól nélkül annak ellenére, hogy az első félidőben Petric már csak az üres kapuval állt szemben.

A Juventus július 24-én az Olympique Lyon ellen folytatja a felkészülést, a Hamburg a SV Reutte ellen folytatja, majd augusztus 8-án az angol bajnok Chelsea együttesét fogadja.

HSV-Juventus 0-0
Lübeck, 9 ezer néző. Vezette: Gagelmann
HSV: Rost – Diekmeier, Besic (Benjamin, 46.), Rozehnal, Zé Roberto (Sowah, 51.) – Jarolim (Tavares, 81.), Rincón (Tesche, 46.) – Son, Guerrero (Berg, 68.), Pitroipa – Petric
Juventus: Storari – Motta (Grygera, 74.), Legrottaglie, Ferrero, De Ceglie – Ekdal (Marrone, 56.), Sissoko (Buchel, 81.) – Martinez (Grosso, 46.), Lanzafame – Diego (Del Piero, 46.) – Trezeguet (Amauri, 46.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik