Foci

Újabb világsztárt veszít a Bréma: Özil távozik

A legnagyobb klubok - köztük a Real, a Barca, a Valencia, a Machester United és az Arsenal - hívják a német válogatott középpályást.

Nem hosszabbít szerződést a Werder Bremen futballklubbal Mesut Özil, az egy hete befejeződött dél-afrikai világbajnokság egyik nagy felfedezettje. “Nem jutottunk megoldásra Mesuttal, így ha konkrét ajánlat jön, akkor foglalkozunk vele – jelentette ki Klaus Allofs klubelnök. – Egyelőre nem kerestek meg bennünket.”

Az As című spanyol sportnapilap vasárnap már arról számolt be, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni a 21 éves középpályást, aki a németekkel bronzérmet nyert a vb-n. A Werder állítólag 16 millió eurót kér a futballistáért, ám először is José Mourinho madridi vezetőedző szeretne vele személyesen elbeszélgetni.

Az augusztus 2-ig szabadságát töltő Özil iránt a Real mellett a Barcelona, a Valencia, a Manchester United és az Arsenal is érdeklődik.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.