Foci

Orvosi stábját erősíti a Liverpool

Az angol klub öt taggal bővíti a sporttudományi és sportorvosi részlegét.

A jövőben a Liverpool sérült játékosaira nagyobb lesz az odafigyelés, az angol klub ugyanis további öt taggal bővíti orvosi stábját: két terapeuta, egy orvos és két sporttudományokkal foglalkozó szakértő csatlakozik a klub melwoodi edzőközpontjához. Az angolok az ausztráloktól és a Tottenham csapatától „igazoltak”.

Az egyesület hivatalos honlapja tudatta, hogy a korábban az ausztrál válogatott mellett ügyködő Darren Burgess és Phil Coles is a Liverpool csapatánál folytatja, a duó csatlakozik a stáb első emberévé nemrég kinevezett Dr. Peter Bruknerhez.

Zaf Iqubal orvos a Tottenham csapatát hagyta ott a vörösökért, míg Jordan Milsom tudós szakértőként segíti a részleget. A klub szorosabbra vonja az együttműködést a John Moores University sportkarának vezetőjével, Barry Drusttal is.

A megelőző lépések szükségességét igazolja, hogy a közelmúltban érkező Roy Hodgson szakvezető rögtön komoly problémákkal szembesült, hisz több játékosa – például Fernando Torres – is sérülten tér vissza a világbajnokságról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik