Foci

Győrben is bátran kell játszania a Vidinek

A székesfehérvári csapat új szerzeménye, Bojan Djordjics szerint a játékosoknak be kell tartaniuk Mezey György utasításait a Maribor ellen.

A vidi.hu készített egy interjút a Videoton új játékosával, Bojan Djordjiccsal. A 28 éves svéd középpályás a portálnak elárulta, neki igazából lényegtelen, hogy Győrben játszik a csapat, mivel még a Sóstói Stadionban sem lépett pályára korábban. Ugyanakkor amondó, hogy a Maribor elleni Európa Liga-párharc az egész szezonra rányomhatja a bélyegét.

„Amellett, hogy az Európa Liga nemzetközi kihívást jelent, azért is készül mindenki nagyon, mert ez lesz a szezonban az első tétmérkőzésünk – a Debrecen elleni Szuperkupa-döntőt most ne számítsuk ide, hiszen, mint hallottam, meccs nélkül is járt volna a Lokinak a kupa. Ez a két, Maribor elleni mérkőzés egyébként is meghatározó lesz, talán az egész szezonra rányomja majd a bélyegét az eredmény. A pálya Győrben picit kemény, de szerintem jó, ezt most magam is megtapasztalhattam. Nincs más dolgunk, mint azt a foci játszani, amit a Mester vár tőlünk. Bátran kell játszanunk!” – idézi Djordjicsot a vidi.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik