Foci

Kuyt is a bírót hibáztatja

A holland csapat tagjai mélységesen csalódottak az elvesztett finálé után.

Hollandia harmadik vb-döntőjét is elbukta. Korábban már írtunk arról, hogy Arjen Robben a játékvezető tevékenységét kritizálta, álljon itt most három másik játékos véleménye:

“Nagyon bánt, hogy nem sikerült. Olyan közel voltunk hozzá. Ha világbajnokok akarunk lenni, értékesíteni kell a helyzeteinket” – mondta könnyeivel küszködve a védő Joris Mathijsen.

“Megvoltak a lehetőségeink, kár, hogy nem jöttek be – kesergett a legeredményesebbek csoportjába tartozó, ötgólos Wesley Sneijder, aki a mérkőzés után percekig magába roskadva, sírva ült a gyepen. – Szomorúak vagyunk, mert olyan közel álltunk a diadalhoz. Egyelőre nem tudunk a jövőre gondolni, mert még éppen hogy csak elvesztettük a döntőt. Ezzel együtt büszkének kell lennünk, hihetetlen vb-t produkáltunk. Ünnepelni fogunk a szurkolóinkkal. Úgy vélem, jobb csapattól kaptunk ki.”

“Ez annyira kiábrándító – mondta a középpályás Dirk Kuyt. – Csalódottak és dühösek vagyunk. Soha nem szabad másokat vádolnunk, mert mindenki a saját teljesítményéért felel, ezzel együtt úgy gondolom, hogy a bíró egy kicsit inkább a spanyoloknak kedvezett. Végül ez a világbajnoki győzelmünkbe került” – mondta a Liverpool játékosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik