Foci

Szlovák kapust igazolt a KTE-ERECO

A fiatal, tehetséges kapus Pozsonyból érkezik a hírös városba.

A KTE-Ereco labdarúgócsapata 2013. június 30-ig szóló szerződést kötött a két hete próbajátékon szereplő Ladislav Rybanksyval (Ribánszki László). Az 1984. december 19-én, a szlovákai Salában született kapus legutóbb a szlovák első osztályban szereplő Spartak Trnava együttesében védett.

A remek felépítésű – 193 centiméter magas, 94 kg súlyú – hálóőr az együttes honlapjának elmondta, nagyon örül, hogy egy ilyen ambícióval teli magyar élvonalbeli klubhoz tudott szerződni, és ugyanúgy mint maga a csapat, személy szerint ő is a lehető legjobb eredmény elérésére törekszik majd – olvasható a kesport.hu oldalon.

A csapat egyébként csütörtökön 25 játékossal elutazott edzőtáborozni az ausztriai Heiligenkreuzba. Már a megérkezést követően felkészülési meccs vár a kecskemétiekre, az ellenfél a szlovén másodosztályú FK Mura lesz. A KTE vasárnapig marad Ausztriában, szombaton a horvát élvonalbeli Osijek (Eszék) ellen játszanak még egy edzőmeccset.

További hír a csapat háza tájáról, hogy Bori Gábor, aki a tavalyi félévben az MTK kölcsönjátékosaként Kecskeméten játszott, egyre közelebb került a holland Volendamhoz. A Hungária körútiak és a németalföldi csapat vezetői ugyanis megegyeztek egymással, már csak a játékoson múlik, hol folytatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik