Foci

Ferguson már tudja, ki lesz az új Ronaldo

A Manchester United mestere Balotelliben látja a portugál sztár utódját.

A legendás tréner korábbi segítőjének, Carlos Queiroz portugál szövetségi kapitánynak beszélt arról, hogy az Interben már fiatalon is botrányhős Mario Balotellit szeretné Cristiano Ronaldo utódjává “fejleszteni” – írja a sportmediaset.it portál.

Ehhez persze le is kéne igazolni a mindössze 19 éves játékost, ami Balotelli és az Inter kapcsolatát elnézve azért nem tűnik lehetetlen küldetésnek. A United legfőbb ellenlábasa a támadó kegyeiért a városi rivális Manchester City lehet, akik már ajánlatot is tettek a játékosért, ami azonban túl alacsony volt – legalábbis erről számolt be Mino Raiola, Balotelli ügynöke.

A hírek szerint mindkét manchesteri klub hajlandó akár 30 millió eurót is áldozni az üzletre, de az Inter legalább 40 milliót szeretne kapni. Kérdés, ennyiért is megéri-e a kétségtelenül jó képességű, de a pályán nem mindig megfelelően viselkedő játékost Angliába csábítani a kérőinek. Robero Mancini, a City mestere mindenesetre már testközelből is ismeri a játékost, aki még az Interben szerepelt a keze alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik