Foci

Sneijdert vinné az angol sztárklub

A Manchester United az idei futballszezon egyik hősével erősítené csapatát.

Az angol The Telegraph szerint a manchesteriek 37 millió eurót sem sajnálnának azért, hogy az idei Aranylabdára is esélyes játékos náluk folytassa pályafutását. A hírek arról szólnak, hogy Sir Alex Ferguson a hollandok 26 éves sztárját látja alkalmasnak arra, hogy a 35 éves Paul Scholes utódja legyen csapatában.

A kérdésről Wesley Sneijder honfitársa, a korábban 13 évig az angol első osztályban futballozó Arjan De Zeeuw is kifejtette véleményét: szerinte az Inter játékosát jogosan hasonlítják a fiatalkori Scholeshoz, ráadásul Sneijder mindkét lábával jól lő, nagy erősítés lenne az angoloknak.

Az Inter új edzője, Rafa Benitez persze nem szívesen válna meg csapata egyik kulcsjátékosától, így könnyen lehet, hogy hiába próbálkozik a Premier League ezüstérmese. Sneijder csak egy éve érkezett Milánóba, miután a Real Madrid már nem tartott rá igényt. Ezek után nagy szerepet játszott abban, hogy új klubja megnyerte az olasz bajnokságot és kupát, valamint a Bajnokok Ligáját is. A középpályás akár tökéletes szezont is futhat, csapatával ugyanis döntőbe került a világbajnokságon, mindezt Sneijder öt góljának is köszönhetően. Játéka és eredményei alapján sokan az idei Aranylabda egyik nagy várományosának tartják.

Sneijder korábban azt már elmondta, hogy a történtek után nem megy vissza a Real Madridba, és szeretne további sikereket elérni az Interrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik