Foci

Maradona Nápolyban folytatja?

Az argentin média szerint az "isteni Diego" visszatérhet játékoskori sikerei helyszínére.

A lapértesüléseket erősítheti Maradona nemrégiben adott nyilatkozata, mely szerint egy álom lenne számára, ha egy napon Nápolyban vállalna edzői munkát. A Tyc Sports nevű televízió szerint a Napoli vezetői már fel is vették a kapcsolatot a jelenlegi argentin kapitánnyal, hogy megbeszéljék a lehetőségeket.

Ugyanakkor könnyen lehet, hogy Maradonára nem edzőként, hanem inkább vezetőként számítanának. A nápolyiak jelenlegi mestere, Walter Mazzarri a közelmúltban írt alá új, hosszú távú kontraktust, munkájával elégedettek a klubnál.

A Napoli korábbi általános igazgatója, Pierpaolo Marino -aki 2004-től 2009-ig dolgozott a klubnál- nem hisz a pletykáknak. “Csak akkor hiszem el ezeket a híreszteléseket, ha Maradona maga mondja”.

Marino hozzátette, hogy a jelenlegi szakvezető fantasztikus munkát végez, a nápolyi szurkolóknak pedig egyelőre várni kell bálványukra, hogy edzőként is csapatuk kötelékébe álljon.

Maradona 1984-től 1991-ig két bajnokságot, egy olasz kupát, olasz szuperkupát és UEFA-kupát nyert az olasz csapatnál. Jelenlegi munkahelyén, az argentin válogatott vezetőjeként még bizonytalan a jövője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik