Foci

Lahmnál kiborult a bili – ellentét a németeknél?

A Michael Ballack kiesése után felszabaduló csapatkapitányi poszt birtoklásán folyik a perpatvar.

A nézeteltérést az ideiglenes csapatkapitány, Philipp Lahm robbantotta ki: a Bayern München 26 éves hátvédje egy interjúban kategorikusan kijelentette, hogy a kapitányi karszalagtól – amelyet a sérült Ballacktól örökölt – nem szívesen válna meg, önkéntesen semmi esetre sem.

Mindennek hallatán Ballack, aki az Argentína elleni mérkőzést – németországi rehabilitációját megszakítva – már a helyszínen szurkolta végig, azonnal hazautazott.

Sajtóértesülések szerint a játékosok többsége Lahm mellé állt, így a legtekintélyesebb labdarúgókból, Per Mertesackerből, Bastian Schweinsteigerből, Miroslav Kloséból és Arne Friedrichből álló csapattanács is.

Schweinsteigerrel az élen elismerték ugyan, hogy örültek a Chelsea-ből “száműzött” és épp a napokban a Bayer Leverkusenhez igazolt, 33 éves volt csapatkapitány látogatásának, szavaikból azonban az tűnt ki, hogy Ballack már nem áll olyan közel hozzájuk. Lahm ugyanakkor az egyik kedvencnek számít, és ideiglenes csapatkapitányi teendőit is sikeresen, társait lelkesítve látta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik