Foci

Ismertek a Győr ellenfelei a futsal EL-ben

Kedden Nyonban, az UEFA központjában tartották meg az UEFA Futsal Cup selejtezőinek sorsolását.

Az már korábban kiderült, hogy a Duna Takarék ETO rendezőként fogadja ellenfeleit az előselejtezőben, a keddi sorsoláson az is eldőlt, mely csapatok lesznek a riválisok az augusztus közepén esedékes minitornán. A győriek az F csoportba kaptak besorolást az angol Helvecia Futsal London, a svájci MNK Croatia 97 Appenzell, valamint az andorrai FC Encamp társaságában.

Amennyiben a Duna Takarék ETO megnyeri a csoportot, és továbbjut a kvartettből, Csehországban folytatja szereplését, ahol szeptember végén a házigazda FK Era-Pack Chrudim, a grúz Iberia Star Tbilisi, és a fehérorosz FC Mapid Minsk lesz az ellenfele a második selejtezőkörben.

– Ez az első évünk az UEFA Futsal Cup küzdelmeiben, és mindjárt rendezőként is bemutatkozhatunk az előselejtezőben, ezért a jó szereplés mellett jó szervezéssel is szeretnénk letenni a névjegyünket a sorozatban. Az előselejtezőből mindenképpen továbbjutást várok, de a következő körből sem tűnik lehetetlennek a továbblépés – olvasható dr. Drucskó Zoltán, a győri klub elnökének nyilatkozata az mlsz.hu oldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik